HakkımızdaExpand Hakkımızda
SSS
BİREYSEL EĞİTİMLER
KURUMSAL İLETİŞİM YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI
Başlangıç - Bitiş : 16 Kasım 2019 Cumartesi-21 Aralık 2019 Cumartesi Günleri : (Salı , Perşembe: 18.00-21.00 ve Cumartesi:09.30-16.30)
Süresi : 63 saat Saat :
Eğitim Yeri : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) derslikleri Ücreti : Fiyat ve indirim oranları için tıklayınız.

KURUMSAL İLETİŞİM YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) ile İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (İLAUM) işbirliği çerçevesinde “Kurumsal İletişim Yönetimi Sertifika Programı” düzenleniyor…

AMACI

Yeni dünyanın koşullarına uyum sağlayamayan tüm kurumların sarsıldığı ve çöktüğü bir dönemde, rekabet edebilmek, fark yaratabilmek ve gereksinimlere karşılık üretebilmek için iletişim yönetiminin kurumlar için vazgeçilmez olduğu gerekçesiyle, teorik altyapı ve sektörel bilgilerin sentezlendiği Kurumsal İletişim Yönetimi Sertifika Programı, iletişim alanında bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyenlere yönelik olarak oluşturulmuştur.

İÇERİĞİ

TARİHİ

16 Kasım - 21 Aralık 2019

GÜNLERİ ve SAATLERİ

(Salı , Perşembe: 18.00-21.00 ve Cumartesi:09.30-16.30)

KİMLER KATILABİLİR

"Kurumsal İletişim" konusuna ilgi duyan tüm katılımcılara açık olan eğitime bireysel ve kurumsal başvurular yapılabilir.

EĞİTİMİN VERİLECEĞİ YER

Ankara Üniversitesi İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (İLAUM) Eğitim Salonu

ANKÜSEM’in eğitim yerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.

EĞİTİMİ SONUNDA VERİLECEK BELGE

63 saatlik "Kurumsal İletişim Yönetimi Sertifika Programı" sonunda, % 80 devam  zorunluluğunu sağlayan, teorik sınavdan başarı gösteren katılımcılar "Kurumsal İletişim Yönetimi Sertifikası" almaya hak kazanacaklardır.

Eğitim, yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığında açılacaktır.

Eğitim Ücreti : 2000,00 TL (KDV Dahil)
  • Gaziler, 65 yaş ve üzeri : 1000,00 TL (KDV Dahil) %50 indirimli
  • Ankara Üniversitesi Öğrencileri : 1400,00 TL (KDV Dahil) %30 indirimli
  • Ankara Üniversitesi personeli ve mezunları,Ankara Üniversitesi personelinin eş ve çocukları : 1600,00 TL (KDV Dahil) %20 indirimli
  • Diğer öğrenciler, Merkezimizin düzenlediği sürekli eğitim programlarına daha önce katılmış olanlar, Özel veya Kamu kuruluşlarından gelen toplu taleplerde 4 ve üzeri katılımcı olduğunda : 1700,00 TL (KDV Dahil) %15 indirimli
  • Kamu Çalışanları- Kamu kuruluşlarından emekli olmuş personel : 1800,00 TL(KDV Dahil) %10 indirimli

Kullanıcı Giriş Paneli
Haber & Duyurular
Bireysel Eğitimlerimiz
Kurumsal Eğitimlerimiz
Eğitim Kataloğu
Konferanslar
Ankara Üniversitesi
TUSEM Konseyi
EUCEN
HABERDAR OLUN!
E-Posta listemize katılarak açılacak eğitimlerimizden ve duyurularımızdan haberdar olun.